My Female Academy Netværk

Unikt online netværk og fællesskab, hvor vi sammen styrker hinanden til, at udvikle og opnå det arbejdsliv med den frihed og økonomi du ønsker.

BLIV MEDLEM NU

Alt for ofte bremses kvinder i deres drømme og mål af ydre krav og egen indre dialog.

Såsom at burde være der for andre, servicerer, støtte, være omsorgsfuld og tilsidesætte egne ønsker, behov og mål.

photo-1573165407933-1f603352b998
photo-1527689368864-3a821dbccc34

Du er glad for dit arbejdsliv – og samtidig føler du, at du ikke er nået i mål. 

Du savner noget, men ved ikke helt hvad det er, så derfor er det svært at gå efter det.

Du oplever at du har den rigtige titel - og samtidig ved du at du ikke får løn og indflydelse der matcher din indsat.

Du vil gerne mere, men føler dig utilpas med at tale om karriere og ambitioner.

Du føler utilfredshed i dit arbejdsliv – og ved ikke hvordan du skal ændre det.

Du kan godt føle, at du har meget mere at give i dit arbejdsliv – men ved ikke hvordan du får sat dine kompetencer i spil.

Du vil gerne fortsætte mange år endnu, men ikke i den form dit arbejdsliv er nu

My Female Academy Netværk giver dig det bedste netværk/fællesskab, de bedste redskaber, afslører de bedste tricks og deler den mest solide erfaring indenfor mindset, arbejds-psykologi og selvudvikling.
Du bliver i stand til at forme dit arbejdsliv præcis som du ønsker og skabe det mest tilfredsstillende arbejdsliv for dig selv.

 

Vi har coachet hundredvis af kvinder
– vi ved, at vi også kan hjælpe dig.


Velkommen til Danmarks nok eneste online fællesskab og læringsakademi som giver synlige/mærkbare resultater i dit arbejdsliv og privat:

  • Hurtig adgang til viden om hvad kvinder nemt med fordel kan gøre for at give sig selv mere albuerum, indflydelse eller frihed.
 • Mod til at stoppe med at tage hensyn og få mere ro på hvad andre mener eller tænker om dig.
Kom fri af begrænsende kulturelle overbevisninger og gå efter præcis det du vil ha' i dit arbejdsliv.

Helt enkelt:

Vi guider dig i kunsten til at forstå din egen styrke: Evnen til klart at vide, hvad du ønsker, og modet til at fortsætte fremad, selv når tvivl og usikkerhed melder sig. Vi styrker hinanden i et hjertevarmt netværk/fællesskab gennem hele processen.

 • Dybdegående indblik i kvinders roller og strategier i arbejdslivet gennem eksklusive guides, e-bøger og videoer, der sjældent deles andre steder.                                                                                                                                                                               
 • Direkte adgang til et varmt og levende online netværk, hvor ambitiøse kvinder deler erfaringer, og har ønsker for fremgang i deres karriere.

 • Ubegrænset adgang til vores masterclasses, der tilbyder specialiseret viden og færdigheder, udviklet til at styrke kvinder i deres professionelle udvikling.

 • Medlemskab i en eksklusiv VIP-gruppe på Facebook, hvor du kan sparre og udveksle idéer med andre dedikerede medlemmer.

 • Deltag i ren online træning, challenges og fordybelse med et dedikeret fællesskab. Få adgang til førsteklasses redskaber specielt udviklet til kvinder, der ønsker at få mere frihed og indflydelse i deres private og professionelle liv.
MY FEMALE ACADEMY

Tusinde tak til jer, for at have mig med. 🥰🙏

Det var også spændende at få sat ord på de tanker om arbejdslivet. Og jeg er kun blevet endnu mere tryg i, at det er det helt rigtige for mig.

Ps: min mand og jeg har lige sat et møde op med bankdame omkring pension. 

MY FEMALE ACADEMY

Glæder mig allerede til næste gang.❤️

MY FEMALE ACADEMY

Tak for et super fint første “bobler boost og brainstorm” for mit vedkommende, hvor var det et fint rum i skabte🙏🏽"

"Dit arbejdsliv, dine regler.
Sæt ord på dine ønsker,
gå efter det, og lad intet standse dig."

My Female Academy Netværk er for dig

 • Der tror på effekten af personlig udvikling og virkelig ønsker at skabe fremgang for dig selv og dit arbejdsliv nu!
 • Der vil have effektive redskaber til din udvikling, som du kan træne hvor og hvornår du vil og som ønsker sparring og viden fra kompetente og erfarne kvindelige coaches, uden at skulle betale spandevis af kroner for det.

My Female Academy Netværk er ikke for dig❌

 • Der ikke tror på effekten af verdensklasse coaching og ikke er parat til at udforske eller sætte ord på, hvad der er dine begrænsninger og hvad du ønsker at forandre i dit arbejdsliv.
 • Der ikke har motivation til at skabe udvikling og forandringer i dit arbejdsLIV eller mener at du allerede har alt hvad du kan ønske dig i dit arbejdsLIV.
 • Der ønsker et quick fix.

 

Med mod og vedholdenhed skaber du en
varig forandring og ser din verden transformere
sig skridt for skridt mod det arbejdsLIV du
i virkeligheden ønsker dig.


     DET KAN DU FORVENTE

Design uden navn

Hos os vil du lære at blive helt klar på, præcis hvad der er vigtigt for dig i dit arbejdsliv. Du vil også blive bevidst om hvilke tanker og handlinger der hjælper dig fremad og hvilke tanker og handlinger  der bremser dig, så du kan vælge mere af det der får dig frem mod dit ønskede arbejdsliv

Når du dedikerer dig til din udvikling og styrker dit mindset, vil du hurtigt opleve at der vil ske en transformation. Modet og motivationen vokser, og dine mål bliver klarerer. Din kommunikation bliver tydeligere, og du lærer at respektere dine grænser uden frygt for at sige nej. I det daglige vil du fremstå med ro, fokus og styrke, fordi du har en klar plan. Du øver dig i nyt på en måde, der giver udbytte uden at vække mistanke. Du har en plan og viden og opbakning til at føre den ud i livet et skridt ad gangen."

Få nøglen til vores eksklusive læringsunivers med live online netværk og inspirationsmøder. Træd ind i et lukket forum for sparring og få personlige svar fra Heidi og Louise. Du netværker, lærer, og udvikler dig, når det passer dig, med erfarne kvinder i dit hjørne. Vi er her for din arbejdslivsglæde og succes! Brug vores erfaring og viden til at guide dig mod dine mål – sammen, hele vejen.


DU FÅR STRAKS ADGANG TIL ALT DETTE:

Populære masterclasses

Aldrig mere pleaser

Pleasing er noget, vi alle gør, men det kan stille dig dårligt, hvis du f.eks. har svært ved at sige nej til chefer og kollegaer. Vi lærer dig at tage magten tilbage.

[værdi Kr. 999 ]

Find roen i dit arbejdsliv med mindfulness

Work smart, not hard. Mindfulness er din vej til mere produktivitet, kontinuerlig indre ro og styrke i modvind, når du går på arbejde.

[værdi Kr. 699]

Lær at tackle indre og ydre forventninger

I denne masterclass lærer du, hvordan du skaber et arbejdsliv med mindre usikkerhed og overpræstation. Sig goddag til mere flow og overskud.

[værdi Kr. 999]

Find ind til den du er - fri af frygten for andres kritik

Er det tid til at slippe frygten for andres kritik og finde hen til dig, som du virkelig er i dit arbejdsliv?

[værdi Kr. 399]

Det behøver ikke at koste en formue eller være meget krævende at være med i vores ganske særlige netværk og fællesskab og få adgang til helt unikke udviklingsmuligheder.


Mange steder finder man netværk og medlemsklubber som er dyre eller hvor man ikke møder hinanden live og personligt.

Det er topprioritet hos os, at det skal koste mindre end en flaske bobler at være med i fælleskabet og give meget mere igen end man forventer.

På den måde får alle medlemmer ro og råd til at blive i et godt udviklingsflow og glæde ved det varme og personlige netværk uden at skulle bekymre sig om udgiften.

Førsteklasses rådgivning, coaching og netværk.


Alt dette får du:

 • Adgang til live online netværkskonceptet Bobler, Boost og Brainstorm
 • VIP-fællesskab
 • Adgang til live undervisning
 • Live online medlemsevents med spændende undervisning
 • Videoer
 • E-bøger
 • Lydfiler
 • Nyt indhold tilføjes løbende
 • Løbende Q & A sessioner
 • Adgang når det passer dig
 • Masterclass – Aldrig mere pleaser (værdi 999 kr.)
 • Masterclass – Find roen i dit arbejdsliv med mindfulness (værdi 699 kr.)
 • Masterclass – Slip de store krav og de tyngende forventninger (værdi 999 kr.)
 • Masterclass – Find ind til den du er - Fri af frygten for andres kritik (værdi 399 kr.)
 • Og meget mere

Sådan styrkes du

Metoder

Uundværlige adgang til dig der er parat til få et nyt forhold til dit arbejdsliv. Værktøjer, tips, tricks, arbejds ark, do’s & donts, e bøger mm. Lær igennem webinarer, interviews og viden om andre kvinders drømme, erfaringer, udfordringer og ambitioner.

Handling

Viden, redskaber og opmuntring til at sætte handling på din fremtid. Uanset om du vil skrue op eller ned, have mere eller mindre. Vi ved at alle mål nås i små overskuelige skridt der giver glæde, motivation og succes.

Community

Bliv medlem af vores live online netværk Bobler, boost og brainstorm – det varme, inspirerende, trygge netværk, vi godt selv gad at være en del af, og derfor vi det. Derudover adgang til vores lukkede gruppefællesskab + live online inspirationsmøder. Et trygt fællesskab du kan få sparring i.

 Vilje

Ro og balance 

Fri af frygten for andres kritik

Selvindsigt

Personligt lederskab 

Vedholdenhed

Fra negative tanker til fremgang 

Handling 

Fra ja til nej og nej til ja

Heidi-de-Feuth-Coach

Lad os sige det, som det er...

Vi har årtier bag os på arbejdsmarkedet samt mange års erfaring som coaches og rådgivere for kvinder. Vi ved, hvordan vi selv blev bremset og hvordan andre kvinder kan blive bremset i at opnå det arbejdsliv de drømmer om.

Der ER kønsforskelle der gør at kvinder venter med at forfølge deres egen vej og vi føler en dyb forpligtelse til at gøre vores viden, erfaringer og resultater tilgængelige for så mange kvinder som muligt.

Hvorfor? Fordi den energi, kreativitet, åbenhed og dialog, som kvinder er så stærke til, skal være meget mere udbredt og værdsat. Til gavn for både samfundet og vores jord.

Vi har hjulpet hundredvis af kvinder og har selv knækket koden til at skabe det arbejdsLIV vi ønsker – hvis du vil, kan vi også hjælpe dig!

Kærlig hilsen

Heidi de Feuth & Louise Vælds

Skærmbillede 2021-09-28 kl. 19.19.47
MY FEMALE ACADEMY

Tusind tak for en dejlig time🙏 jeg kunne sagtens have været i det rum en time mere. Jeg glæder mig til næste gang. Tak for jer to ❤️

MY FEMALE ACADEMY

Det gav anledning til refleksion, tak fordi jeg måtte være med 🫶

Er du klar til at få et nyt forhold til dit arbejdsLIV?

Og blive en del af et unikt online fællesskab, så tilmeld dig vores medlemsklub

12 måneder

1.695,-

årligt

Ingen binding!

FAQ

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvor længe binder man sig for?

Som min. et år ad gangen, og så længe du har lyst.

Hvad koster det at være medlem?

Kr. 1.695,-/år. 

Hvad er reglerne for opsigelse?

Du kan opsige når som helst og din adgang lukker, når den periode du har betalt for slutter.

Hvordan får jeg adgang?

Så snart du har købt, får du tilsendt en mail med loginoplysninger. Du kan gå ind i klubben på din mobil, tablet og computer.

Hvor længe har jeg adgang til materialet?

Du har adgang så længe du er medlem.

Er det muligt at få personlig sparring i Klubben?

Ja, du kan både få sparring i vores lukkede facebookgruppe, og når du deltager på vores Bobler, Boost og Brainsstorm online netværksmøder.