Find ind til den du er - fri af frygten for andres kritik
Er det tid til at slippe frygten for andres kritik og finde hen til dig, som du virkelig er i dit arbejdsliv?

Så er vores enkle masterclass FIND IND TIL DEN DU ER - fri af frygten for andres kritik lige noget for dig. Gennem vores kursus vil du lære at genkende og overvinde de begrænsninger, som frygten for andres meninger har på dit arbejdsliv. Du vil lære teknikker til at øge din selvtillid og selvværd, så du kan træffe beslutninger baseret på dine egne ønsker og drømme for et fantastisk arbejdsliv. Du vil lære at finde din indre stemme og følge den, så det bliver så svært at gå imod de sociale normer.

 

Denne masterclass er designet til at hjælpe dig med at tage endnu mere kontrol over dit arbejdsliv og give dig endnu flere muligheder for at leve det liv med det arbejdsliv, som du drømmer om. Er det tid til at tage skridtet mod at fyre op under og udnytte friheden og selvbestemmelsen?

 

Tilmeld dig vores online kursus FIND IND TIL DEN DU ER - fri af frygten for andres kritik i dag og tag de næste vigtige skridt mod at leve det liv og det arbejdsliv, du fortjener og er meningen at du skal have.

Find ind til den du er

Du skaber din forandring

Det er vigtigt for os at understrege, at vi viser dig vejen, men det er dit ansvar at tage de første skridt – og det er dit ansvar at blive ved med at gå.

Vi giver dig al den viden og alle de værktøjer, du skal bruge, for at skabe forandring. Men du vil formentlig ikke se en forandring efter blot at have gennemgået masterclassens indhold.

Du vil føle dig opløftet og have gå-på-mod, men personlige forandringsprocesser tager tid, og forandringen sker først reelt, når du begynder at implementere din nye viden. Jo mere du øver dig, jo hurtigere vil du sandsynligvis også se en forandring.

Har du brug for sparring eller et heppekor undervejs, så brug de andre kvinder, som du finder i vores lukkede community, Inner Circle. Det er bl.a. det, den er til for. Gruppen får du automatisk adgang til, når du investerer i en masterclass.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på mail@myfemaleacademy.dk.

Vi ved bare, at du kan skabe præcis det arbejdsliv, du drømmer om! Er du klar til at tage første skridt? Vi hepper på dig!

Kærlig hilsen
Heidi de Feuth & Louise Vælds